Valittu kuvakansio:

Kuvakansiot:


katsomot_takaosaEsiintymis- ja kokoustila Teatteri
3 kuvaa
rapylatKattilavirran pohjan putsauksen suunnittelua
2 kuvaa
apila_cloverLatotaidetta / Barnart
24 kuvaa
SaunarantaSahalan Kartano
13 kuvaa
brick sauna et alIlmakuvat - Air photographs
42 kuvaa
HuoneKattilavirran asuntola
Rautalammin kirkonkylältä 2 km päässä (myös pyörätie) valoisalla kangastontilla ja järven rannalla vuokraamme huoneita Kattilavirran yhteisötalossa mutta omassa 12 m:2 huoneessa. Voimme myös yhdistää 2 huonetta väliovella.
Yhteiset tilat ovat; suuri läpitalon - olohuone jossa (pöytätietokone ja takka), tilava tv-huone ja uusittu keittiö, kellarin suihkuhuone, 8 hengen sähkösauna ja puulämmitteinen rantasauna. Molemmissa asuinsiivissä on lisäksi vessat ja suihku ja pesutuvassa pyykinpesukone. Talossa on myös nopea langaton internet. Huoneiden perusvarustus on kiinteä kaappi, matto ja sänky. Omien huonekalujen tuonti on sallittu. Lemmikkieläinten pitäminen on sallittua, mutta muut asukit luonnollisesti huomioon ottaen.
Vuokralaiset voivat kalastaa Sahalan kartanon n. 75 hehtaarin alueella ja poimia marjoja ja sieniä ja liikkua kartanon laajoissa hyvin hoidetuissa ja viihtyisissä metsissä ja lukuisilla metsäteillä. Myös tenniskenttä on veloituksetta käytössä. Asukkaat voivat myös lainata kartanon kanoottia tai soutuvenettä. Vesireittejä on paljon ja ne ovat kauniita, vesi puhdasta.
Asukkaat tekevät itse omat rantasaunapuunsa ja hoitavat yhteisten alueiden siivouksen yhdessä.
Paikka sopiikin erittäin hyvin terveystietoisille, liikkuville ja luonnosta pitäville ihmisille.
Kattilavirran talossa on siisteyttä, turvallisuutta, lämmintä yhteisöllisyyttä ja hyvää käytöstä tukeva talosääntö eikä vuokralaisiksi oteta alkoholiongelmaisia. Siivouksesta huolehtivat vuokralaiset itse. Tupakanpolttopaikka on ainoastaan ulkona.
Vuokra on 130 euroa kuukaudessa. Vuokran lisäksi asukkaalta peritään kulutuksen mukaiset sähkö- ja vesimaksut, joiden kustannus on n. 30-60/kk. ks sahalankartano.fi. Yhteydenotot arkisin klo 8-16!

9 kuvaa
Riihikappelin ristiMaisemia - Scenery
Kaikkea kuvauksellista mitä Sahala tarjoaa - All picturesque things which Sahala offers.
16 kuvaa
2kl_mannikkoMetsätyypit - Different types of forest
20 kuvaa
hevoset 08Kuvia historiasta
Sahalan hevosia, Horses of Sahala
21 kuvaa, 1 kansio