Avoimet työpaikat / Open vacancies

JOHDON ASSISTENTTI

Palvelukseen halutaan monitaitoinen ja toimelias henkilö erittäin mielenkiintoiseen paikkaan.

Töihin sisältyy virkistävän monipuolisesti monitoimikartanon hallinnon eri tehtäviä, kuten taloushallinnon rutiineja ja kirjanpitoa, palkkojen laskentaa ja maksua, vuokra-asuntojen hallinnointia, tiedonhankintaa, tilastojen tekemistä, tiedotusta, Sahala Herbsin /Sahala Healthin, eli yrttituotteiden ja terveysmatkailutuotteiden ja ryhmävierailujen myyntiä sekä Kemi Comfort Homes -yhtiön hallinnon ja markkinoinnin tehtäviä.

Hakijalta edellytetään maisterin (harkiten ehkä vahvaa AMK) loppututkintoa, suunnittelutaitoja, järjestelmällisyyttä, oppimiskykyä, sujuvaa ainakin englannin kielen taitoa, hyviä digilaitteiden käyttötaitoja, asiakaspalveluosaamista, terveyskiinnostusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja kansainvälisyystaitoja. Kansainvälinen työkokemus on vahva etu ja itseohjautuvuus on välttämätöntä.

Työ on toistaiseksi jatkuva kokoaikatyö. Työ alkaa sopimuksen mukaan viimeistään 1.9.2023. Työpaikkana on kaunis, kehittynyt ja rauhallinen Sahalan Kartano Rautalammilla, jossa monipuolisen maatilan ja terveysyritysten lisäksi toimii myös Salli Systems, joka on yli 50 maahan vievä istumaergonomian erikoisyritys.

Tarjoamme erittäin monipuolisen, monikulttuurisen, itsenäisen ja vaihtelevan työn sisällön, huippuluokan työpiste-ergonomian, oman työhuoneen, työhön liittyviä koulutus- ja matkustusmahdollisuuksia ja kansainvälistä kokemusta. Lisäksi tarjoamme hyvin monipuolisen työterveysohjelman (mm. satulatuolityöpiste sähköpöydällä, lisäravinteet, terveyslounas, kuntosali- ja uimahallikortit luontoisetuna) sekä erittäin mukavan työtiimiin (20 hlö) tuen.

Rautalampi ja sen lähiympäristö on mukava ja toimiva asuinympäristö, josta on juna-asema 23 km:n päässä, 6 kaupunkia (260.000 asukasta) ja 2 lentokenttää tunnin ajon sisällä ja paljon harrastusmahdollisuuksia. Työntekijälle on tarjolla heti yksi edullinen asumismahdollisuus lähietäisyydellä siistissä yhteisötalossa, josta käsin voi suunnitella muunlaista asumista myöhemmin. Sahalan Kartanoon ollaan muodostamassa kehittynyttä ja lämminhenkistä yhteisöä (www.goodlifecommunity.fi), jonka puitteissa on myös mahdollisuus toimia ja siihen liittyä.

Palkkaan (2000-3000 €) vaikuttaa aikaisempi kokemus, vuorovaikutustaidot, tulokset ja koulutuksen taso.

Lähetäthän kyselysi tai hakemuksesi palkkatoivomuksineen pikaisesti s-postilla TJ, agr. Tj, Veli-Jussi Jalkanen, vessi@salli.com.


MANAGING DIRECTOR for a COMMUNITY

Historic, large and modern Sahala Estate in Rautalampi, Finland is looking for a MD (managing director) to a cooperative (yhteisö), which shall be established this year.

This cooperative shall organize an inspiring international and intercultural community for 30-50 people. The life is planned to be sustainable, modern, safe, healthy and nature oriented living, based on good and lasting values, which together with the community plans, are written on its website www.goodlifecommunity.fi.

MD is expected to be innovative, developing minded, warm hearted, have very good interaction skills, good in organizing and leading people, have some economy skills and master min. 3 languages.

You who fill up the requirements and are interested about this job /career, after careful examining the web site and its plans, please contact agronomist and CEO Veli-Jussi Jalkanen, +358400 763700, vessi@sahalankartano.fi


Työharjoittelupaikkoija aktiivisille, oma-aloitteisille, työtä pelkäämättömille metsätalouden-, villiyrttien- ja matkailualan opiskelijoille. 

Harjoittelijoillemme tarjoamme majoituksen sekä ruoan työpäivinä.

Soita 040 838 5599 tai e-mailaa info@sahalankartano.fi

We take active, self orientated, hard working trainees around the year who are studying agriculture, forestry,wild herbs or tourism!

We offer free accommodation and meal on duty.

Call +358408385599 or email info@sahalankartano.fi