Avoimet työpaikat / Open vacancies

JOHDON ASSISTENTTI

Palvelukseen halutaan monitaitoinen assistentti erittäin mielenkiintoiseen paikkaan.

Töihin sisältyy pääasiassa Sahalan Kartanon innovatiivisen ja kehityskeskeisen toimitusjohtajan assistentin hyvin monipuolisia töitä ja pienenä osana työajasta myös Sahala Herbsin /Sahala Healthin, eli yrttituotteiden ja terveysmatkailutuotteiden ja ryhmävierailujen myyntiä. Töinä on virkistävän monipuolisesti monitoimikartanon managementin eri tehtäviä hankintakilpailuista markkinointikampanjoihin ja kesätyöntekijäryhmien työnjohdosta kustannuslaskentaan ja tilastojen tekemiseen ym. ym.

Työssä on myös terveystuotesuunnitteluun osallistumista ja jos osaamista ja kiinnostusta riittää, joskus myöhemmin myös asiakasryhmien ohjausta.

Hakijalta edellytetään maisterin (harkiten ehkä vahvaa AMK) loppututkintoa, nopeaa oppimiskykyä, hyvää ainakin Englannin kielen taitoa, hyviä digilaitteiden käyttötaitoja, asiakaspalveluosaamista, terveystietoisuutta ja kiinnostusta sen lisäämiseen sekä hyviä vuorovaikutus- ja kansainvälisyystaitoja. Kansainvälinen työkokemus on vahva etu.  

Työ on toistaiseksi jatkuva kokoaikatyö. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työpaikkana on kaunis, kehittynyt ja rauhallinen Sahalan kartano Rautalammilla, jossa monipuolisen maatilan ja terveysyritysten lisäksi toimii myös Salli Systems, mikä on istumaergonomian erikoisyritys, joka vie yli 50 maahan.

Tarjoamme erittäin monipuolisen, mielenkiintoisen, itsenäisen ja vaihtelevan työn sisällön, huippuluokan työpiste-ergonomian, oman työhuoneen, työhön liittyviä koulutus- ja matkustusmahdollisuuksia ja kansainvälistä kokemusta. Lisäksi tarjoamme hyvin monipuolisen työterveysohjelman (mm. lisäravinteet ja terveyslounaan luontaisetuna) sekä erittäin mukavan työtiimiin ( 20 hlö) tuen.

Rautalampi ja sen lähiympäristö on mukava ja toimiva asuinympäristö, josta on juna-asema 20 km:n päässä, 6 kaupunkia (260.000 asukasta) ja 2 lentokenttää tunnin ajon sisällä ja paljon harrastusmahdollisuuksia. Työntekijälle on tarjolla heti yksi edullinen asumismahdollisuus lähietäisyydellä siistissä yhteisötalossa, josta käsin voi suunnitella muunlaista asumista myöhemmin.

Palkkaan (2000 - 3000 €) vaikuttaa aikaisempi kokemus, tulokset ja koulutuksen taso.

Lähetäthän kyselysi tai hakemuksesi palkkatoivomuksineen pikaisesti s-postilla agr. Tj, Veli-Jussi Jalkanen,
vessi@salli.com.

Työharjoittelupaikkoija aktiivisille, oma-aloitteisille, työtä pelkäämättömille metsätalouden-, villiyrttien- ja matkailualan opiskelijoille. 

Harjoittelijoillemme tarjoamme majoituksen sekä ruoan työpäivinä.

Soita 040 838 5599 tai emailaa info@eyk.fi

We take active, self orientated, hard working trainees around the year who are studying agriculture, forestry,wild herbs or tourism!

We offer free accommodation and meal on duty.

Call +358408385599 or email info@eyk.fi