Vuokra-asunnot

Kattilavirta

Huoneita vuokrattavana Kattilanvirran talosta. Kattilanvirta sijaitsee järven rannalla, noin 2 kilometrin päässä Rautalammin keskustasta. Oman huoneen sisustuksesta voi vuokralainen päättää itse. Huoneen koko on noin 12 neliömetriä. Huoneeseen mahtuu mainiosti muun muassa sänky, kirjoituspöytä ja hylly tavaroita varten.

Vuokralaisen käytössä ovat lisäksi viihtyisät yhteistilat: olohuone, tv-huone ja tilava keittiö, pyykkitupa, useita suihku- ja saniteettitiloja sekä sauna. Vuokralainen voi lisäksi lämmittää Kattilanvirran rannassa olevaa rantasaunaa.

Kattilanvirran vuokra on 300 € /kk, 140€ /viikko ja 30€/yö / 2hh huone. Vuokraan sisältyy sähkö- ja vesimaksu. Kysy tarjousta pitempiaikaikaisesta vuokraamisesta!

Varaa pian itsellesi edullinen ja mukava kesänviettopaikka tai järjestä itsellesi jo nyt koko vuodeksi oma koti!

Lisätiedot:

Sahalan kartano
040 838 5599
info@sahalankartano.fi

Kalliotalo

Keittiö

Eteinen

Vaatehuone

Olohuone

Vuokralle tarjotaan loistotalo

Kattilavirran rannalla kalliokummulla sijaitseva erittäin tasokas tiilitalo loisto näköalalla virtaan 3 km päässä (2 km pyörätietä) eloisan kirkonkylän hyvistä palveluista ja 100 m etäisyydellä asfalttitiestä. Talo on Sahalan monitoimikartanon alueella n. 500 m päässä sen talouskeskuksesta. Talossa on 100 Mt internet, oma pieni sauna rannassa ja suuri hoitosauna 100 m etäisyydellä. Olohuoneen suurista ikkunoista avautuu upea maisema Kattilavirralle. Lounaissivun pitkä terassi aukeaa myös virralle. Lähin naapuri on metsikön takana n.150 m etäisyydellä. Talossa on lämmin autotalli sekä suuri sisääntulo- / autokatos.


Talon kokonaispinta-ala on 300 m2, joka sisältää 4 mh, vaatehuoneen, kirjaston, suuren olohuoneen, keittiön, monipuolise
t vaateiden säilytys- ja kodinhoitotilat, takan ja sähkösaunan   /suihku -amme huoneen sekä 10 m uima-altaan, joka on otettavissa käyttöön huoltokorjauksen jälkeen. Uima-allashuonetta voi käyttää kuiviltaan myös muuhun.
Kalliotalo on rakennettu vuonna 1974, mutta vuosien aikana siihen on tehty lukuisia peruskorjauksia. Lämmitysjärjestelmä on vaihdettu öljystä (vielä varajärjestelmänä) maalämpöön. Sekä seinä-, että lattiapintoja on uusittu.
Suonenjoen rautatieasema on 23 km ja lentokentät (Jyväskylä ja Kuopio) 90 km etäisyydellä. Helsinkiin on 325 km.

 

Kalliotalo on unelmapaikka kalastuksen harrastajalle ja veneilijälle sillä, Kattilavirta on osa Rautalammin reittiä, joten pääset omasta rannasta pitkälle pohjoiseen ja etelään. Myös keräily. ulkoliikunta ja luontoharrastusmahdollisuudet ovat erinomaiset (melonta uusilla ergonomisilla patenttikanooteilla, tennis, maastopolut 100 km, talvisin hiihtoladut, kelkkareitit, ratsastustalli 3 km).
Kalliotalossa nautit
kauniin maaseudun rauhasta aivan kirkonkylän tuntumassa ja kehittyneen Sahalan Kartanon naapurissa, josta saa monenlaista tukea ulkoilmaelämään ja ennaltaehkäisevän terveyden ylläpitoon (ks. Sahala Herbs, Salli Systems, Elämysten ja Ystävyyden Kartano). Talo sopii näin erinomaisesti terveyshakuisten ihmisten kimppakodiksi. 

Uima-allas

WC 2

WC 1

Kodinhoitokäytävä

Autokatos / Etupiha

Takapiha

Olohuone

Työhuone

Makuuhuone