Vuokra-asunnot

Kalliotalo

Keittiö

Eteinen

Vaatehuone

Olohuone

Vuokralle tarjotaan loistotalo

Vuokrataan Kattilavirran rannalla kalliokummulla sijaitseva erittäin tasokas tiilitalo 3 km päässä eloisan Rautalammin kirkonkylän hyvistä palveluista ja 100 m etäisyydellä asfalttitiestä. Olohuoneen suurista ikkunoista avautuu upea maisema Kattilavirralle. Lounaissivun pitkä terassi aukeaa myös virralle. Lähin naapuri on metsikön takana n.150 m etäisyydellä. Suonenjoen rautatieasema on 23 km ja lentokentät (Jyväskylä ja Kuopio) 90 km etäisyydellä. Helsinkiin on 325 km.

Talon kokonaispinta-ala on 300 m2, joka sisältää 4 makuuhuonetta, kirjaston, suuren olohuoneen, keittiön, monipuoliset vaateiden säilytys- ja kodinhoitotilat, 2 kpl wc, takan ja sähkösaunan, suihku- ja ammehuoneen sekä uima-allas-/ja takkahuoneen. Talossa on 100 Mt internet, oma pieni sauna rannassa sekä lämmin autotalli ja suuri sisääntulo-/autokatos. Kalliotalo on rakennettu vuonna 1974, ja vuosien aikana siihen on tehty lukuisia peruskorjauksia. Lämmitysjärjestelmä on vaihdettu öljystä (vielä varajärjestelmänä) maalämpöön. Sekä seinä- että lattiapintoja on uusittu.

Kalliotalo on unelmapaikka kalastuksen harrastajalle ja veneilijälle, sillä Kattilavirta on osa Rautalammin reittiä, joten pääset omasta rannasta pitkälle pohjoiseen ja etelään. Myös keräily-, ulkoliikunta- ja luontoharrastusmahdollisuudet ovat erinomaiset (melonta uusilla ergonomisilla patenttikanooteilla, tennis, maastopolut 100 km, talvisin hiihtoladut, kelkkareitit, ratsastustalli 3 km).

Talo on Sahalan monitoimikartanon alueella n. 500 m päässä sen talouskeskuksesta. Kalliotalossa nautit kauniin maaseudun rauhasta aivan kirkonkylän tuntumassa ja kehittyneen Sahalan Kartanon naapurissa, josta saa monenlaista tukea ulkoilmaelämään ja ennaltaehkäisevään terveyden ylläpitoon (ks. Sahala Herbs, Salli Systems, LYS Marie). Talo sopii näin erinomaisesti terveyshakuisten ihmisten kimppakodiksi.

Ilmoitus löytyy myös Vuokraovesta.

 

Lisätiedot:

Sahalan Kartano

Konttoripäällikkö Tiina

040 838 5599

info@sahalankartano.fi

Uima-allas

WC 2

WC 1

Kodinhoitokäytävä

Autokatos / Etupiha

Takapiha

Olohuone

Työhuone

Makuuhuone

Kattilavirta

Huoneita vuokrattavana Kattilanvirran talosta. Kattilanvirta sijaitsee järven rannalla, noin 2 kilometrin päässä Rautalammin keskustasta. Oman huoneen sisustuksesta voi vuokralainen päättää itse. Huoneen koko on noin 12 neliömetriä. Huoneeseen mahtuu mainiosti muun muassa sänky, kirjoituspöytä ja hylly tavaroita varten.

Vuokralaisen käytössä ovat lisäksi viihtyisät yhteistilat: olohuone, tv-huone ja tilava keittiö, pyykkitupa, useita suihku- ja saniteettitiloja sekä sauna. Vuokralainen voi lisäksi lämmittää Kattilanvirran rannassa olevaa rantasaunaa.

Kattilanvirran vuokra on 300 € /kk, 140€ /viikko ja 30€/yö / 2hh huone. Vuokraan sisältyy sähkö- ja vesimaksu. Kysy tarjousta pitempiaikaikaisesta vuokraamisesta!

Varaa pian itsellesi edullinen ja mukava kesänviettopaikka tai järjestä itsellesi jo nyt koko vuodeksi oma koti!

Lisätiedot:

Sahalan kartano
040 838 5599
info@sahalankartano.fi